Děkuji,za návštěvu mého blogu.Všem přeji krásné letní dny plný sluníčka.

23.5.21

Krásný den


  <a href="https://ivcacek66.blogspot.com"><img src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4Jl9lJOcPHiLCNUnw-Xr1nTKpou29KSekZmRBm57e-808GYrZCwKK3K-MMbFKmHL1IjoqL_YkJjtsOI9tw3cwITnxStACB5jE9ZtC_jfFt7dojGJgDepCMvrA1-FdvAX1LvxqM-Mn7lg/s16000/den.gif" alt="https://1.bp.blogspot.com/-" /></a>

10 komentářů:

  1. Kočko krásný obrázek

    OdpovědětVymazat
  2. Ivetko také Ti přeji pohádkově krásný den. Moc krásný obrázek jsi zase vytvořila. Hlavně se opatruj. Počasí je jako na houpačce. Přijel syn Pavel a chtěl nás vytáhnout na výlet, ale bouřka nás uvěznila doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Jaruško opravdu moc, neboj su opatrná jen jsem to dnes trochu přehnala zdobila si balkón hihi a dost mě to zmohlo, chtěla jsem využít to teplo, které slibovali ale prdečky sice svítilo sluníčko,ale příšerně celý den foukalo a teď prší opravdu letos to počasí bude na nic.Opatruj se taktéž.

      Vymazat
    2. Ivetko jsi šikulka. Já bych balkon brala teď, když už nemáme zahradu. Ale byli jsme včera na výletě a jen zázrakem nezmokli..Slibované teplo se ale nekonalo. Zase jsem došla až sem a moc se mi líbí obrázek s tou holčičkou co kouká z okna jak prší.

      Vymazat
    3. Děkuji moc Jaruško a máš pravdu slibovali teplo ani u nás moc nebylo, balkón je fakt super však se těším až se celá zahrada předělá to pak tam budu trávit celé dny tedy pokud nebude pršet hihi...hlavně že jsi alespoň výletovala to je fajn..ještě jednou díky za pochválení.

      Vymazat
  3. Ivet to sú krásne obrázkové diela....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slávi, díky ti moc.Opatruj se a hezký den přeji.

      Vymazat
  4. Ivetko obrázky máš moc hezké a kouzlíš na výbornou...šikulka kouzelnička❣️🙋

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko moc díky mám radost,že se líbí :-)

      Vymazat

Zlatíčka moc děkuji za milé komentáře.🐣🐤🐥🐰🌹🌺🌼🌻☀️👍👌😁😂🤣😉😘❣️🤍💖👏 🙋 😇🤗😢🤔🙏✭・.・✭(◕‿◕) (❁´◡`❁)